Beyzakocaa Uyku tutmayan annişlerim 19. Haftayız genelde gün içinde bir kaç kez rahmimin hemen üstüne bebek baskı yapıyo sanki orda toplanıyor şişiyo öyle Bi his bu baskı normalmi cok üzün sürmüyor hemen dağılıyor ama bir anda girince rahatsız ediyo
2erkek1kiz Beyzakocaa benim bebeğim 18. Haftam da ve 20. Haftamda çok ağrı baskı hıssettım doktorum dedi sancın olmuş ultrason ile nasıl anladı bilmiyorum ama bana endol fitil verdi gece onu makattan kullandım gectı arada bır olunca yapıyordum ama artık kullanmıyorum 34+2 yim birde benim plesanta benim bel tarafımda olduğu için sürekli ellerı mi bilmiyorum hep baskı hıssedıyordum bebegım çünkü plesantaya doğru duruyor yanı ters duruyor çok nadır dönüyor yüzünü gören cennetlik 😂🥹
Hafsa1134 Beyzakocaa ben 15+4 haftalık hamileyim sıkışık bir şekilde idrarım geliyo gibi ama hiçbişey gelmemesi😃 ağrım oluyor baskı oluyo yani benimki çok küçük daha ama normal mi acaba ya
Beyzakocaa Cinsiyet nedir genelde kız baskı yapar kasığa derler ya benim erkek bence Bi alakası yok diye düşünüyorum 😄
Beyzakocaa Hafsa1134 bende yaşadım o haftalarda halada oluyo doktor bişey demedi inşallah normaldir 🤎
Beyzakocaa @Maryhoney doktorunuza söyleyin enfeksiyon olabilir belki yeşil olmadı hiç sıvı su şeklinde yada hafif beyaz