Nesfur41 Irade_2021 Ye ye miden azsın sonra hamilelik bu her şeyi aşerebiliz 😂😂 toprak kil benzin 😂😂😂
nurcan355 Irade_2021 acinin adini duyunca bile midem yanmaya başladı yemezken bile yanıyor zaten midem aman aman 🥺
Aybarssmom_ Ben Adıyamanlıyım bizim neredeyse doğduğumuzda ağzımıza isot sürüyorlar 😁😁😁 çok severim mide yanmalarım başlayana kadar da yedim ama şuan nefsimi köreltmek için yiyorum sadece azıcık o bile mahvediyor ☹️
Irade_2021 Aybarssmom_ Benimde midem kotu oluyor.amma kendimide tutamiyorum.acikinca aklima ilk aci geliyor😂
Damlacaa Dun sabah benimde canim çekti yedimde ama su an asiri pismanim midem ayri tuvalet ayri sıkıntı:) siz dozunda nefsinizi koreltin bence sadece 😅
3438FG Irade_2021 Hamileliğimin başından beri yiyorum çünkü acı olmadan yemek yiyemiyorum maalesef öyle alıştırmışızlar bizleri. Doktoruma sorduğumda da bebeğe herhangi bir sıkıntı vermez ama senin mideni mahveder demişti. Alışık olduğum için midemde bir sorun yaşamadım. 29 haftalık hamileyim 🐣
Kardelennn21 Irade_2021 he anladım miden kötü oluyorsa yeme Ben Bebek için bi zararı olur diye düşündüğünü sanmıştım ☺️