Nur_50 HSC amin inşallah 😃bir an önce netleştir ben isimli hastane çıkışını verdim sıra var 15-20 aralık teslim edilecek çikolata ile kolonya kapı süsü verdim onlar 15 gün sonra dedi yani ancak yetişecek daha hastane çantasını hazırlamadım 😃siz hazırladınız mı?
HSC Nur_50 kapıbsüsğnğ yastığını kendim yapıcam, çikolata yaptıracağım bi. Çantaya bebişin kıyafetleri hazırladım sadece. Benimkiler ve bebişin diğer biberon vs konulacak ama halletmem lazım biran önce çünkü ilk doğumum 36 haftalıktı 😁
Nur_50 HSC o zaman en kısa zamanda tamamlamaya çalış ne olur ne olmaz😃sana diyorum bendeki rahatlık bir ayrı hiçbirşey yapasım gelmiyor.
Nur_50 HSC inşallah eksik hiç bitmiyor ya alıyorum hala var gibi acaba çok detaylı mı düşünüyorum diyorum bazen😃
An53 Ben Ataşehir medicanaya gidiyorum ama sanırım muayene fiyatları yüksek benim sigortam var ama 1500 civarı olabilir yanlış duymadıysam
Nur_50 HSC aynen öyle yaptım zaten hiç büyük aylar almadım 3-6 ay birkaç takım 1-3 ay ağırlıkta birkaç 0-1 o kadar
HSC Nur_50 benim kızımda ablamdan çok gelmişti onun kızları var ama oğluma gelmedi aldım biraz bakalım kaç kilo olacak kestiremedim o yüzden yazlık almadım aslında niyetim indirimden yazlık almakta ama vazgeçtim. Beyse ben kaçar kuzum sabah erkenden uyanır 🤣