Ffrezyaa Bu ağrıyı yaşayanlar var mı, varsa kaçıncı haftadan itibaren yaşamaya başladınız, herhangi bir sorun teşkil ediyor mu?
mimar_anne Ffrezyaa kaç haftalıksın çatı ağrısı muhtemelen ben oğlumda 27. Haftadan itibaren yaşamıştım doğuma kadar yatakta dönmek bile eziyet gibiydi
minismom Ffrezyaa normal 26 27 haftalıkken baslamıstı sanırım ilk basladıgında kilitlenip kalmıstım hatta hemen doktoruma yazdım o haftada randevum vardı korkulcak bisey yok kemikler kendini doguma hazırlıyo demisti
Baynimir Ffrezyaa 24.haftamda şiddetli hissetmeye başladım doktoruma danıştım normal dedi ve gebelik korsesi önerdi. İş sebebiyle genellikle ayakta çalıştığım için çok ağrılarım oluyor.
Kbr-05 Ffrezyaa çatı ağrısı 🤦🏼♀️ oğlumdayken 27 lerde falan başlamıştı bu hamileliğimde 12 de başladı rahim ağzına çok yakın olup baskı yaptığı için şimdi 26+3 olduk ağrılar çok arttı gece çok zor oluyor büyüdükçe baskı arttıkça acı da artıyor
Ffrezyaa mimar_anne Yürümekte de zorlanıyorum bazen ve iki gündür oturup kalkarken bile destek almak durumunda kalıyorum
sevdenurnur Ffrezyaa merhaba tam olarak nerde agrı oluyor benım vajına üst kemiğim ağrıyor yürüyünce özellikle
Lavinya_21 Ffrezyaa doguma hazırlık gibi bişi cnm o ben ilk hamılelıgımde 30 da fln basladı. Suan 22 yim hafiften simdiden baslamos gibi
Opheliaxxx Az önce ben de aynı başlığı açtım şimdi gördüm bu başlığı inanılmaz rahatladım. İlk gebeliğim ve tecrübesizim vajinamın ordaki kemikler çok ağrıyo özellikle yatarken yatakta dönerken kalkarken ayakta dururken vb. Demek normalmiş yine de doktoruma söyleyeceğim ama içim rahatladı sağolun
sevdenurnur Opheliaxxx bende başlık açacaktım görünce açmadım. Sizin tam nerede ağrıyor benım vajinamın başladığı yer üst kısım yani üst kemikler dudak hizası falan korkuyordum bırden basladı 3 gundur devam edıyor yuruyunce cok ağrıyor
Opheliaxxx sevdenurnur benim de 3 gün önce başladı dudakların altında kalan kemikler ağrıyo soldaki daha fazla ağrıyo. Şuan koltukta uzanıyorum ya mesela kalkmak istediğimde kalkarken inanılmaz acıyo ve ağrıyo