Findix yeriniz yoksa dolap aliniyor tabi ama 6 aydan sonra odasinda yatan bebek gercekten nerdeyse bana da anlatsinlar nasil yaptiklarini ben de yasina.gelmeden ayiririm diyordum akli erdikce daha da yapisti bana odayi ayirmayi dusunurken yatagi birlestirdi bizimki :( oda yapan arkadaslarim da sonradan park yatak yada montesori yatak aldilar baslangicta besik yada ekstra ekstra masraf oldu bu yuzden uyarmak istedim insallah siz ayri odada uyuma egitiminde basarili olabilirsiniz. bir de karyolalar ayaklanana kadar guvenli sonrasinda kalkip dusme riski var aklinizda olsun. Zaten bebek akli ermiyo biraz buyuyup zevk sahibi olunca kendi istedigi gibi bir cocuk odasi almak bana da su an iyi ki dedirtiyor. Evinde yataknodasinda yeri olmayan insanlar tabi mecbur yapiyorlar napsinlar ama karyola almam yine de montesori yada park yatakla devam ederim
Bunlar nacizane deneyimlerim ve etrafimdaki annelerden de duyduklarim gorduklerim dinlediklerim. Gonlunuzdeki icinize siner ve tepe tepe kullanirsiniz insallah :)