asell13 inarches Ben oğlumda 5 takım alt üst 4-5 tanede tulum çıt çıtlı body çok almıştım 2 müslin battaniye 3 kalın battaniye benim ağustosda doğdu oğlum bunlar yeterli oldu bu bebeğimde mayısta doğacak muhtemelen bu bebektede aynı şekilde bi hazırlık yapsam yeterli çok hızlı büyüyolar takımlar bi süre sonra olmuyor zaten tulumlar daha çabuk küçülüyor sürekli bi kıyafet merasimi oluyor
B5- inarches Canım valla az al bir dolap ağzına kadar dolu dizdim giydirmeden küçüldü hurca koydum kaldırdım şimdi ki aklım olsa 5 takımda. Fazla aolmazdım alt üst al tulum zor olur
bebisliozlem Nur_50 ay birde bana çevremdekiler fazla alma diyor 🙄 bende alcam sizin yazdığınız kadar en az 🙏
bebisliozlem Deryam35 sizde benim gibi bol kesedensiniz 😂🫠 SS aldım favorilicem galerimde, bebiş alışverişimi buna göre yaparım 🤭 şimdilik hepsinden birkaç tane var sadece ❤️🎈
nunusmom inarches ilk kızıma 5-6 tane falan almıştım toplamda çok giyemez düşüncesiyle kızım 2800 gr doğdu ve aldığım 0-3 aylar bile büyük geldi 😂 bnde 2 tane falan 0 ay yenidoğan takım aldım sonradan bnm kızım 0 ay ları 2 ay falan gitmişti 0-3 ayları ise neredeyse 4-5 ay kdr giydi şimdi 2. Kızıma hamileyim ilk kızımdan kalan takımlara ek 3 takım daha aldım biri 0-3 ay diğer ikisi 0-1 ay olacak şekilde (minyon biri oldugum için kilolu bi bebiş doğacağını sanmıyorum) toplamda 11 takımı oldu. Ama diğer kızıma 7-8 takım da yetiyordu 😇
-NurseMom- Yenı dogum yaptım sürekli altına yaptıgı için çişi kakası sürülüyor fazla almamıstım yorumlara bakarak pişman oldum sürekli yıkayıp tekrar giydirmekle ugrasıyorum. Birsürü yeni kıyafet siparişi verdim. Bence bol bol alın kafanıza göre ihtiyaç oluyor
abnw yavrusincabim1807 0 3 aylıklar olanlar ilk başlarda3 büyük geliyor ama yinede giyiliyor ozaman yeterli olur diye düşünüyorum 🤗
Arzu343434 Sellmaseellma kız mı erkek miydi kaç kilo doğdu acaba . ben de yenidoğan aldım inşallah uzun giyer biraz
Sellmaseellma Sellmaseellma birde ben 01 ayı son haftalara bıraktım kilosundan emin olmak için hamileyken kilosuna göre aldım 3500 4 felan olsa 1 3 ay alcaktım ya da 0 3 ay
Sellmaseellma Arzu343434 zayıf doğduğu için giydi yani sizde kilosuna göre alırsınız 3 kg yi geçerse doğuma kadar 01 alma derim
gulcemal-kete Hesenzade_f_g ben takım kullanmıştım oğlumda daha iyi daha kullanışlı gelmişti O yüzden de bunda da takım aldım
gulcemal-kete Hesenzade_f_g takımları 150 den yukarı almadım 5 li takım hemde o yüzden tulumda zaten 120 tl oda şapka ile tulum sadece fiyattan değilde cidden takım bana daha kullanışlı geldi oğlumda o yüzden
Dolphin16 inarches napıyım ya heves işte Allahım sağlıklı günlerde giymelerini nasip etsin inşallah 🤲