inarches Bebekler çabuk büyüdüğü için çok almayın hepsini giyemiyor diyorlar siz kaç takım kıyafet aldınız acaba?
Fatos43 inarches üç tane hastene çıkışı aldım onun dışında sayısını bilmiyorum ama çok değildi hep fermuarlı tulum aldım bir de iç zıbınlar 🤗 başka da kıyafet almadım hem küçülecek hem de kız kardeşim yakınlarım alma alcaz biz de diyip durdurdular hediye gelcek
Gozdecaner inarches 0-3 5-6 zıbını vardır genel olarak 3-6 alıyorum babasıda bende çok uzun ınsanlarız cıtcıtları kasıyordu ilk bebeğimde hep kilodan yana değil zaten çok çabuk uzuyolar yazık oluyor hep
minikmucizeemaak inarches Bence de alın 20 günlüğüz ve kusuyorrlar işiyorlar illa ki o üst kaç defa değişiyor günde bende böyle düşünüp az aldım şimdi alıyorum mecbur, yıka kurut yetişmiyor çünkü
DeryaE inarches 10 tane aldım ben takım. Kış ayı oldğu için. Henüz kurutma makinem yok. Malum çiş kaka kusma olayı fazla olur diye. Genel olarak 3-6 aldım çünkü doktor uzun bir bebek olacak dedi. Babası 1.90, ben 1.76 boy🤭
minikmucizeemaak inarches Bence yeter özellikle zıbın küçülür giyilmez çabuk büyüyorlar diye düşünmeyin en azından 10 tane yenidoğan alın benim hep kısa kollu varmış uzun kollu az ve mutlaka yuvarlak yaka alın bisiklet yaka deniyor diğerleri çok göğüsünün açık tutuyor
buketpoyraz inarches 2-3 aylık olduğunda 6 aylık fln giydiriyordum bebeğime öyle düşün 😂😂 hatta 9 da giydiriyordum . Genelde rahat şeyler al cıtcıtlı body fazla al çünkü kakaları cok dışarıya çıkıyo 😂
Arzu343434 buketpoyraz boyu uzun muydu yoksa bütün bebekler böyle mi ileri ayları giyiyorlar :) bizim bebe biraz kısaymıs 6 ay takım 4 tane falan aldım.9 Ay suan hiç almadım doğduktan sonra Alırım diyordum nasıl yapsam ki şimdiden alınmalı mi
Meriioo inarches 15 tane aldım. Güne bir takımla başlayıp akşam üstü başka bir tane giydirsem haftada 14 yapar zaten diye düşündüm. İllaki kirlenecek de
Mylove47 minikmucizeemaak bende size katılıyorum gerçektende öyle ben altına olmazsa uzun kollu zıbın giydiriyom onları giydirirken
Kubraalp inarches ben sadece 3 tane yeni doğan alt üst aldım. Hastane çıkışı da 4 tane 3aylık aldım. 6 tane de 3 aylık tulum aldım ayaklı. Fazla olmasın ihtiyaç olunca alırız diye düşündük.