Perilaren İlk kez NST olucak ultrasonda ölçü alınıyor ama belle göbeğe bir şey bağlanıyor mu? Yoksa zamanımı var daha
Belginylmz Perilaren nstte gibegeb2 tane bişi bagluyirlar diğeri sanciyi kasılmaya yapıyo Diğeride bebeğin kalp atışı harketkerini yapıyo
Mavi-elif Nst ve ultrason farklı ultrasonda doktor inceliyor ya nstde iki tane bişi bağlıyorlar göbeğinize bi 20 dk sırt üstü yatmanızı istiyolar sancı varmı bebeğin kalp atışı nasıl onu takip ediyorlar
likesah Arzuanne 20 dakika boyunca 40 ın uzerinde 3 sanci cikarsa sanciniz var kabul ediliyor diye biliyorum.
likesah Arzuanne 40 in altini sanci olarak degerlendirmiyorlar. Bebek hareket ettiginde de deger yukseliyor.
Beyzab95 Zelihaklc galiba 34-35. haftalarda başlıyor bazıları 32’de de başlatabiliyormuş ama, benimki sanırsam 34’de başlatacak
Matmazell19 Zelihaklc bende 33 de gittim devlete yapmadılar 2 hafta sonra gidicem bakalım yapcaklar mı
likesah Zelihaklc normal bazi doktor yapiyor bazi doktor yapmiyor bana da yapilmamisti 34’te sancilanip hastaneye gidince yapildi sadece. Son kontrolde sanci kasilma gibi bir sikayetim yoktu yine yapmadilar 36+5’te gittim.