Ravza11 öncelikle çok teşekkür ederim cnm darısı ins başına 😍
Bnm ilk denemem de kullandığım igne puregon du ilaçları da hatırlamıyorum 8 yumurtam büyümüştü çok tecrübesiz olduğum için hiçbir bilgiye sahip değildim inanırmısin anesteziden sonra tüp bebek tedavisinde olduğumu anladım 😒😂çünkü dil bilmiyorum yabancı ulkedeym eşimde bilmiyordu normal tedavi sanmıştım sonra gün geldi negatif sonuç aldım doktoruma neden olumsuz sonuç aldım dediğimde embriyon yumurtana ulaşmamış demişti
- Denemede pergoveris 900 kullandım bu işlemde aynı şekil yumurtamı büyüttü ama çatlatma iğnesini yanlış gün vurduk Buda eşimin hatası Salı günü vurmam gerekirken bn çarşamba vurdum perşembe günü eve gönderdiler 38 saat dolması için cuma günü gittiğimde 3 kez çatal muanesi yapıldı malesef yumurtamın hepsinin catladigini sağlam kalmadığını söylediler tabi bn ağladım çünkü onca emek çöp
Derken istersen Yumurta toplama işlemine alıp balon orda daha net çıkar belki bir tane yumurtan bulunur die kabul edip girdim ve 5 yumurtam toplandı ve 3 tanesi dollenmisti normalde 2 transfer edilecekti son dk iptal ettiler çünkü garanti verdiler ve tuttu cok şükür demem o ki her şerde hayır vardır umudunu kaybetme 😍❤️