sevalciftci Kızlar yeni yeni başladı sol tarafımi bastırinca ağrı oluyor neden acaba ya normalmidir bastırınca oluyor bir kaç gündür de arada alt karina Ağrı’da giriyor ama çok değil bide bugün feci şekilde gaz var beş dk da bir diyebilirim hatta
susaMom_ sevalciftci Normal bence canim 10+5 hatftaligim gaz sancısı yaşıyorum regli olurkende hep sol kasığıma ağrı girerdi yine aynı şekilde ağrım var hafif bastırınca agriyormus gibi oluyor ama bence o kısım bazılarımızda daha hassas
sevalciftci susaMom_ normalde değilde şuan bastırınca ağrıyor randveum pazratesi gününe korkuyorum yiende 🥺😥😓
susaMom_ sevalciftci Bir lekelenme kanama olmuyorsa lütfen korkup endişe etmeyin o daha çok zarar verir ikinize
sevalciftci susaMom_ ya birde şunu sormak istiyorum ben kalp atışı durmasından vs korkuyorum daha çok ilk gebeliğim bu ve 1 yıldan donra geldi sürpriz oldu en son 9+3 te gittim duydum eğer kötü viey olursa herhangi bir belirti olurmu acbaa siixn ilk gebeliğinizmi pzrtesi kontrolum var korkuda var acaba herşey yolundami diye 🥺🥺
susaMom_ sevalciftci Valla canım benimde ilk gebeliğim bazen senin gibi düşünüyorum ama inan bı çaresi yok kalp durması düşük vs gibi durumlarda kanama oluyormuş ama hafta arttıkça düşük olma ihtimali azaliyormus emin ol düşük yaşarsan kasık ağrısını şiddetli hissedersin çünkü 12. Haftaya pek bir şey kalmamış bebegin boyut olarak buyuyor bence sakın kalmakta yarar var ben kendimi uzmemeye sadece ileriye dönük olmaya telkin ediyorum kesinlikle korkmayın benimde 3 yıl sonra sürpriz bir şekilde oldu hamileliğim
sevalciftci susaMom_ yaa rabbim kucağıniza almayı basip etsin sağlıkla gelsin inşallah çok tşk ederim ❤️🐣🥰🙏
susaMom_ sevalciftci amin cümlemizin kesinlikle stres daha etkili çok düşünmeyin haftaniza az kalmış kafanızı dağıtmaya çalışın 3. Ay bitecek inşallah sonra biraz daha rahatlarız 🙏🌸