Ceku00 Mrszeyna teşekkür ederiim gecikmemin 2. Günüydü evde test yapsam yine görünmezdi değer çok düşük olduğu için
Berel06 Mrszeyna elinde ov. Testi varsa tekrar yapsana iki koyu çizgi görürsen vardır inşallah ben öyle öğrendim
Merve_31 fatihesra27 adetimin üzerinden 4 gün geçti erken gebelik testinde çok çok az silik çizgi gördüm
fatihesra27 Hulo2105 benimde sizle ayni adet olmadim tarihleriiz ayni ben test yapcagimda umudu yok negatif gorurum gibi
fatihesra27 Hulo2105 ben 4 gun kala iki cizgi gordum ertesi gun negatif gordum yine negatif olacak diye dusunuyorum
fatihesra27 Hulo2105 kaset pozitif erken test negatifti adetimde daha gecikmemişti kimyasal diye dusunuyorum aksam yapacagim erken test bide yarn sabah ilk idrarla yapacagim
Hatice_11 Mrszeyna bende gecikmenin ikinci gunundeyim dün çok az varla yok arası kahve rengi akıntı gördüm şuan o da yok test yaptım negatif çıktı . Bir iki gün daha bekleyeceğim sonra kan vereceğim inşallah vardır 🤲
fatihesra27 Hulo2105 benim erken test negatif kaset pozitifti adete 4 kala ama adet gunu kasette negatif cikti cok karisik :(