Sevnep Kızlar bu gün kontrolümüz vardı 34 haftalık olduk kilosu 2400 gram doktorumuz iyi deri ama çevre den çok kilolu iri bebek olacak diyen de var çok zayıf kilo aldıracak şeyler ye diyen de🤦♀️ Sizin ne kadar dı 34. hafta da normal mi sizce
shtngstr Sevnep 32. Haftada 2227 cıktı neye göre çok kilolu diyorlar. Bana doktorum 34 haftayla uyumlu dedi bence sizinki gayet normal
Tugba07 Sevnep Persembe gidicem bende kontrole. 34 haftalik olduk bu gece. Yazarim bende ne kadar kilosu felan.
Nehirce Sevnep kilosu normal bebeğin zaten az veya çok olsa doktorunuz bilgilendirme yapardı size, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Sevnep shtngstr insanlar o kadar meraklı ki yorum yapmaya zaten.hamilelik sıkıntılar vs zaten zor bide yok kilolu olur yok zayıf olur benimki şu kadar su demeler
Tugba07 Sevnep Doktordan geldim smdi 34+1 haftaligim, 2.408 kg agirligiinda, 45.5 cm boyundayiz ☺️ Doktorda olmasi gerektigi gibi normal dedi. Haber edim dedim🥰
Mv00 Sevnep bizde 34 haftalığız ama gelişim önden gittiği için kilomuzda önden gidiyo. Ama sizinki haftasına uyumlu zayıf değil içiniz rahat olsun son haftalarda alır yine kilo
Melissnil Sevnep 33.haftada 2450 grm dı bebeğim doktorum gayet iyi dedi önde yada geride diye bişi söylemedi mahalle doktorlarını boşveer sen. =) her gittiğimde kilosundan önce sağlığı iyi mi diye sorarım. Doğduktan sonra emzirir büyütürsn ki kilosuda gayet iyi bebişinin.
Tostosunannesi Bizde 34+5iz pazartesi günü 2450ydi kilomuz gayet iyi dedi doktor haftada zaten 200 gram alicaklar artik etrafa bakma sen onlar doktorlardan da bilmiş maşallah hepsine sinir oluyorum valla 😒