Cgdmustn 31 haftalık hamileyim,2 gündür bebeğin hareketleri eskisi gibi sert tekmeli değil sakin duruyor ama karnım cok sertleşiyor sonra da hafif kasılma gibi değişik bi aci giriyor saniyelik sürüyor geçiyor normal mıdır
Tnsldtr Cgdmustn Benimde aynı 31. Haftamdayım 1 haftadır hareketlerini az hissediyorum dalgalanma şeklinde oluyor tepki veriyor ama sert tekmeleri olmuyor. Gün içinde biryerlere toplanıyor 10 15 saniye kadar sonra geçiyor alt karın bölgemde kasılma oluyor
Knergiz Cgdmustn yalancı kasılmalar normal olması bende 31. Haftamdayım 2. Gebeliğim bende de başladı. Daha da devam edecek doğuma yakın baya sertleşiyor endişelenecek bir durum değil 😊
Cgdmustn Knergiz karnıma ve belime ağrı girmese dayanacağımda bazen ağrılara dayanamıyorum benimde ikinci gebeliğim ilk bebeğimi 30 haftalık doğum yapıp kaybettim
Knergiz Cgdmustn başınız sağolsun. Çok yormayın o zaman kendinizi. Bende 31. Haftamdayım ama çok yorulduğumda belime ağrı girer. Bugünde kasıklarımda ağrı var. Bol bol dinlenin
Cgdmustn Knergiz teşekkür ederim yatıyorum öyle akşama kadar sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah korkularım da var
Cgdmustn Duru24 bende tutmuyorum hemen giriyorum , akşam bian karnıma ve belime ağrı girdi hala geçmedi 1 saatten fazladır ağrıyor uzanıyorum normaldir inşallaj
Knergiz Cgdmustn haklısınız içinizi ferah tutun ağrınız şiddetlenirse doktora gidersiniz. Bebek hareketlerini dikkat edin tatlı bir şey yiyip solunuza yatın hareketlenme varsa korkmayın
ruveyda123 Cgdmustn magnezyum kullanıyor musunuz bence ihmal etmeyin nstye girin bende aynı sebepten gittim sancım çok çıktı açıklığa bile baktılar sonra magnezyum verdiler
Cgdmustn ruveyda123 evet kullanıyorum yarın doktoruma yazayım çağırırsa giderim nst ye 34 de bakıyorum demişti
ruveyda123 Cgdmustn bu durum acil sayıldığı için bakıyolar ben 25 haftalığım acilden yönlendirdiler hemen