Birdemetyasemin Gonal f ve femara kullandım regle 11 gün var gebelik testi pozitif çıktı . Ama merak ettiğim bu ilaçlar etki eder mi daha önce başına gelen var mı acaba
bng_12345 Birdemetyasemin femara ve oviterelle kullandım bende doktorun dediğine göre 15. Güne kadar iğne yalancı pozitif gösteriyormuş ben 15. Gün direkt kan verdim 48 di değerim garantilemek icin 2 günde bir artışı takip ettik yani 15 günden önce yapmayjn garanti sonuc istiyorsanız
Larraa Gonal F kullanmadım ama Femara kullandım. Femaranım etkisi olmuyor ama regle 11 gün varken belli olmasıda biraz zor sanırım. Yumurtlama ne zaman oldu takip edildi mi?
Birdemetyasemin bng_12345 bana da öyle dedi Larraa yumurtlama takip edildi cumartesi günü çatlatma iğnesi yaptım şuan beta 50 küsür çıktı 2 günde 1 kan vericem bakalım
Birdemetyasemin aynam garanti olsun diye sanırım. Testi öylesine yaptım beklentim yoktu beta 50 çıktı şimdi
Birdemetyasemin bng_12345 peki sonuç pozitif oldu mu sizin? Benim arkadaşım daha ağır ilaçlar kullandı doz olarak o yaptığında negatifti ama şimdi 50 küsür geldi sonuç 2 günde 1 kan vericem. Doktorlar çok umutlanmayalım diyor sanırım inşallah pozitif olur artar
hatice__1 Birdemetyasemin kan testi sonucunu nerden öğrendin bende bugün kan verdim de sonucunu internetten nerden öğrenebilirim
bng_12345 Birdemetyasemin evet 6 haftalığım şuan ilk 48 di sonucum 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyordu takip ettik cok şükür çıktı
Birdemetyasemin bng_12345 yaaaa darısı benim başıma inşallah yükselir benimde inanamıyorum hala şoktayım sanırım 😂😂
Birdemetyasemin hatice__1 devlet hastanesiyse eğer e nabızdan kuzum özelse arayıp sorabilirsin ben özele gitmiştim internet sayfasından öğrendim bizimle de paylaş 😍
Birdemetyasemin hatice__1 sağlık ocağı dış laboratuvara gönderiyor o yüzden sanırım yarın bence direkt doktoruna git inşallah güzel haber alırsın 🙏🏻
Pptyaa Birdemetyasemin iğneyi bu cumartesi mi yaptınız? Öyleyse eğer iğne etkisidir üstünden 2 hafta geçmesi gerekiyor