Duygukandemir 34 haftalik olduk belimde agrim var sık sık idrara çıkıyorum a oda cok az birde vajinada agri gibi bi sey sizce dogum agrilarimi
Evremanne Duygukandemir bebek kanala iniyor olabilir çatı ağrısı yapıyor çünkü e haliyle idrar torbasına bası da artıyordur
Evremanne Duygukandemir valla ben de 31. Haftadayım her ağrımda acaba mı diyorum sabırsızlanıyorum bir yandan da aman erken doğmasın iyice gelişsin diyorum 😄😃 son bir haftadır özellikle benimde çatı ağrılarım arttı ve bacak aralarım inanılmaz ağeıypr özellikle geceleri
Duygukandemir Evremanne rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin Agri aynen buyuk sıkıntı gece 6-7 kere uyan su ve wc icin sinir bozucu gerçekten birde gündüz hiç uyuyamiyorum napicaz bilmem 😂
Evremanne alcang kaçıncı haftadasın ? Yarın kontrolüm var tekrar sorucam doktora ama bir öncekinde de söylemiştim normal demişti artık ağrıların olur dedi benim erken doğum riskim de olduğu için çok evham da yapıyorum tabi , 24. Haftadan beri başı aşağıda
alcang Evremanne 32+1 deyim. Benimde 24ten beri baş aşağı doğum pozisyonunda. İnşallah vaktinde alırsın canım bebeğini
Evremanne alcang aslında çok sabırsızlanıyorum doktor 20 şubat diyo 40. Hafta için ben en azından 38 olsa diye pazarlık yapıyorum 😃 sonra diyorum bencil olma vaktinde gelsin 🤗
alcang Evremanne hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler inşallah. Zaten az kaldı baya benimde 10 şubat diyo doktorum. Bakalım beklemedeyiz :)