iremnur_17 Grip olup doğal yollardan geçirebilen var mı? Özellikle boğaz ve baş ağrısı. Doktor parol diyor ama hiç bir faydası yok 😒
hsrtt_ iremnur_17 2 gündür aynı durumdayım üstelik 38+2 deyim hemen iyileşmem lazım.Mecburen doğal yollardan gidermeye şu karışımı yapıp içiyorum bana iyi geldi taze zencefil portakal limon greyfurt hepsini robotta çekip süzüp içiyorum.Bir de ıhlamur zencefilli ballı limonlu.Yatmadan sıcak duş bunlar iyi geldi inşallah yarına daha hafifler diye umuyorum.
Melos066 iremnur_17 valla 15 gün çektim meyve yedim bol bol yiyebildigim kadar nane limon içtim günlük 1 bardak başkada birşey yapamadim 15 gün ağrıdan sizidan oldum
Yaseminduygulu Zencefil bal limon yaptım bugün bende çok kötüyüm kemiklerim acıyo enfeksiyonumda var kanımda antibiyotik kullanıyorum bide enfeksiyondan dolayı ama geçmedi çok kötüyüm
iremnur_17 Yaseminduygulu çok geçmiş olsun 💐 bugün bende idrarla idrar kültürü verdim 3 gün sonra çıkınca görüşürüz dedi doktor antibiyotik falan vermedi ama çok kötüyüm. Bu tarif biraz işe yaradı mı neyden ne kadar kullandınız
iremnur_17 hsrtt_ yaa inşallah bir an önce iyileşirsiniz çok geçmiş olsun 🌸 çok teşekkür ederim bu tarifleri deneyeceğim inşallah bana da iyi gelir 🫶🏻
Yaseminduygulu İnş allahım şifamızı versin inş 🙏senin doğumun gelmiş senin daha çok çabuk iyi olman lazım benim birde öksürük var
Ebru3457 iremnur_17 ayy bende gripim şuan biraz geçti ama hala var bi kırgınlık şeylik öksürdükçe kasıklarım sızlıyor
Seray90 Bende 17 haftalıgım ve yeni yakalandım bogazım yutkunurken kuruluk yapıyor burnum su gibi akmaya başladı. Sesimde gitti arada üşüme geliyo ilacsız idare etmye çalışıyorum ıhlamur içip meyve sebze yiyorum inşallah hepimize şifa versin rabbim 🙏
Melos066 iremnur_17 geberdim valla Allah yardımcın olsun ama aç kalmamaya çalış güçsüz düşüyorsun sende bebeğinde zorla da olsa biraz ye
Neclaengin13 Bende gırıp oldu 15 gündür ve ne yaptiysam geçmedi daha kötü oldum bu gün acile gittim ilaç verdi bana ilaçsiz geçmez dedi 15 haftalik bebegim cok kötü ya geçmiyor hiç bir şekilde ya bu girip kizlar