Tttuce Kızlar selam, 23+4 haftamdayım bazı günler bebeğimin hareketini hiç hissetmiyorum içimi bir hüzün ve kaygı kaplıyor hemen tatlı ne varsa yemeğe başlıyorum hareketlenmesi için ama nafile sizler ne yapıyorsunuz ?
Kelebek1_ Tttuce tatlı bir şey yiyip soluna uzan arada bi parmak hareketleriyle dürt tepsi verecektir bi süre sonra
Kelebek1_ Tttuce 27 haftalığım ilk 17 Fe hissettim ama ikinci gebeliğim gün içerisinde oldukça hareketli olduğum için ilk zamanlar anlamıyordum bile uzanınca durunca yada akşam olup yatağa girince sonrasında zaten kendini belli ediyor ama sabah uyandırıyor mesela hareketlerini hissediyorum gün içerisinde oynamasa da hissetmesem de endişe etmiyorum panik olmayın
mbs44_16 Tttuce hissetmemeniz gayet normal 7 24 surekli hareket edemezler sonuçta. Gunde 1 kere hissediyorsaniz yeterlidir. Kaldi ki duzenli hareket hissetmek icin haftaniz cok erken yani bebeginiz illaki hareket ediyordur fakat sizin hissedeceginiz kadar kuvvetli edemiyordur bosuna sürekli biseyler yiyip kan sekerinizide dalgalandirmayin sonra gebelik sekeriniz cikar. Ben suan 31 haftayim sabah ve aksam hissediyorum ve oyle aman aman bi hareketi hala yok. Gun icinde evde olmama ragmen her zaman hissetmiyorum
DeryaE Tttuce bu haftalarda normal. Bir gün çok hareketli olup diğer gün sakin geçerdi benim de. 29-30 dan sonra coşuyorlar. Biz şimdi 37+5 iz çıkış arıyor resmen 🤭🧿
Seymoshh Tttuce onlarda yoruluyor ve bu haftalarda uyku hali oluyor ki eğer siz tempolu günler geçiriyorsanız yorgunluğunuz oluyorsa bu bebekte daha çok uyku yapıyor korkulacak bir durum yok ama onun tepkilerini kıpırtılarını hissetmek biz anneler için bambaşka bir duygu❤️
hllsahinn Tttuce süt ısıtıp içine bir çay kaşığı nescafe ve iki küp şeker tamam üçüncü yudumda başlıyor 🥰
Tttuce Kızlar hepinize teşekkür ederim içim çok rahatladı hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum 🙏🫶🥰
MorKelebek54 Tttuce bebeğin hareekt etmedigi zamanlarda uyuyo kuzum sen surekli hareketlensin diue ugrasirsan bebek uyuyup gelsisimi bile etkilenir ki sürekli hareket etmemesi de normal sonjcta gelismeye buyumeye calisisyi bence hareketlensin diue cok ugrasma da bebisin uyusun buyusun☺️☺️☺️
SumeyyemAli19 Tttuce ah kuzum aynı durum bende de var 24+5 olduk bugün iki gündür çok münik minik hissediyorum sonra çok fazla stres oluyorum o yüzden boşversin ALLAHIMIZA emanet sürekli düşününce de kafayı yiyor insan iyi diye düşün hep yoksa bu hamileleik geçmiyor 🥺bide bak benim ikinci olmasına rağmen aşka değişmiyo endişeler
Cerenbelis1 Tttuce canım o haftalarda çok normal bebek daha çok küçük bazen bende hareketlerini hissetmiyodum ama tabi takip et gene de karnın şişicek şekilde nefes al 4 saniye boyunca sonra onu ağızdan ver bunu ebe öğretti bebeğe daha iyi oksijen gidiyormuş tatlı bişey ye soluna yat dinlen