Seymanurbozdag12 35 haftalik gebeler bebislerinizin kilosu kaç acaba bizim 2300 doktor gelişim geriliği var dedi 😏
Dygu1122 Seymanurbozdag12 34. Haftada 2.200 gr dedi geç döllenme 1 hafta geriden geliyor bebeğim minyon bir bebek olacağını söyledi doktorum şuan 36+3 haftalığız cuma kontrol var bakalım kaç olduk merak ediyorum bende
Happydef Seymanurbozdag12 36 da 2300 çıktı bişey demedi doktor her çocuk iri yada kilolu olacak diye bişey yoktur ki
Mervekipk Seymanurbozdag12 benim de 35 de 2300 dü 37 de gittim 2950 dedi yarın tekrar gideceğim 38 oluyorum 3000 geçmiştir diye düşünüyorum bence hiç kafana takma bi anda alıyor kilo
2prenses_masal-oyku Seymanurbozdag12 gelişim geriliği neresinde allah aşkına 2.300 normal bi kilo kiloya bağlı olarakmı gelişi geriliği var dendi çok saçma 🤦🏻♀️ başka dr a git dicem de bayada olmuş yani gitsen kabul ederlermi bilmiyorum 🤔
Seymanurbozdag12 2prenses_masal-oyku bilmiyorum ki ya yarın radyolijiye giricem işte gelişim geriligine bakıyormuş inşallah bisey çıkmaz dediğin gibi bu saatteb sonra doktor değiştiremem