Btlgndz Kan yenilemeye göre benim ilk bebeğim doğru herkeste doğru çıkıyormuş ikinci gebeliğim doğrumu çok merak ediyorum yanlış çıkan varmı ?
1zehrs Şuan bende ilk defa sizde gördüm yaptım ilk gebeliğim doğru çıktı oğlum şimdikine yaptım kız çıktı daha cinsiyet belli değil 😅
Btlgndz Hlimee gogleye kan yenileme yazın orda anne doğum tarihi baba doğum tarihi gebe kaldığınız tarihi giriyorsunuz cinsiyeti söylüyor
Hlimee Şimdi yaptım kız çıktı Rüyam da da kız çocuğumun olacağını söylediler hayırlısı olsun inşallah 🙏 Darısı isteyen herkese inşallah
carpediemm1 Benim çin takvimi kız kan yenileme erkek çıkıyor çok merak ediyorum ben de 12+3 şu an cinsiyet henüz belli değil ama kime yapsam kan yenilemeyi doğru çıkıyor😄
Btlgndz carpediemm1 Çin takviminden daha çok yanlış olan duydum bunda nadir duydum rabbim gönlünüze göre versin
1zehrs Btlgndz valla inşallah kızdır hep kızım olsun istedim hep bir kız kardeşim de olmasını istedim kardeşim de erkek ilk bebeğim de 😅 hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip etsin bana herkese de kalbindekini saglıklıca bağışlasın Rabbim 🥲❤️