aysenily Merhabalar happy Mom anne adayları 💕 Hamile kaldığınızı ne zaman öğrendiniz kaç haftalıktı,belirtiler yaşadınızmı önceden 😍 Bende bebek sahibi olmak istiyorum bunun için sabırsızlıkla her belirtiyi ona sayıyorum acaba yanlış mı yapıyorum
Ecece aysenily canım ben hiç anlamadım kist var heralde diye gittim adetle oluşan kistlerden doktor hamilelikten şüphelendi test yaptı 4 haftalık hamile olduğumu öğrendik şimdi 9+5 haftalığız
Hazinem aysenily Bn adet günümü bir gün geçti test yaptım çift çizgi gördüm sonra kan verdim 3 yada 4 haftalıktı sık sık tuvalete gidiyodum adet olucak gbi agrılarım oluyordu adet olucm derken hamileymişim şuan 26+1 olduk
hunilimom aysenily 4.haftada öğrendim sürekli test yapıyodum hep negatifti son kez yapayım dedim pozitif oldu reglime 4 gün vardı öğrendiğim de
Nezahatozen 2-3 haftalıkken öğrendim regl 3. g un geçmişti ordan anladim ki göğüs uclarim çok açıyordu bacakta belde ağrı karnımda hasta olucakmış gibi ağrıyordu
aysenily Cansn Geçen ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım , iki gün erken adet oldum bu ay çok az belirtim var ama fazla yemek istiyor canım sürekli yemediğim şeyleri istiyorum
Cansn aysenily hamilelik belirtileri çok sonradan ortaya çıkıyor. Hamilelik ve adet belirtileri aynı ben test yapınca bile inanamamıştım. Belirtilere takılma bence pek.
aysenily Ecece anladım canım demekki hepimizin farklı hikayeleri var .. Bi şeye bağlanmak her belirtiyi beklemek çok zormuş 🥰
Flora34 Bizde çocuk düşündüğümüz bi ay en kritik günü hesaplayıp ona göre yapmıştık. Kesin hamile kalırım diyordum. 10 gün günüm geçince test yaptım çift çizgiyi gördüm. Kan vermeme bile gerek yoktu. Bir sonrakinde de ultrasonda gördük zaten. Allah isteyen herkese versin