ZehrAren İlk oğlum daha 4 yaşına girmedi.Ayin 29 unda sağlık ocağı tek doz aşi yapalım dedi.18 haftalık hamileyim.Acıkçasi bu sağlık ocağına bikac defadır gidiyorum fazla memnun kalmadım guvenemedim de
tunasmom ZehrAren pek bi bilgim yok bu konuda ama sağlık ocağına güvenemediyseniz kendi kadın doğum doktorunuza sorun daha iyi bilgilendirir bence. Üstte çıksın belki bilen biri de çıkar 🙂
Gozdecaner ZehrAren ilk hamilelikte iki doz olduysanız ıkıncı gebelikte sadece bir doz yapıyorlar 2.5-3 yıl ara var gebeliğimin arasında bende oldum
ZehrAren tunasmom şuan doktor değiştirdim.Daha kontrole de gidemedim.O yüzden buraya sorayım bir bilen çıkar dedim
likesah ZehrAren surelerine uygun sekilde 3 doz olduysaniz 10 yil koruyucu olur. 3 doz olmadiysaniz buyuk ihtimalle yeniden asi olmaniz gerekir.
likesah ZehrAren hamilelik sebebiyle olduysaniz asiyi 2 doz yapmislardir. Belki gorurler sistemden emin degilim.
Kelebek1_ ZehrAren kızım 3.5 yaşında sağlık ocağında oldum tetenozu ikinci gebeliğimde 3 sene geçtiği için aradan tekrar yapılması gerek demişlerdi
Baharynsygt01 ZehrAren ilk hamileliğimde 2 doz vurulmuştum 2,5 yıl geçti şu an ikinci hamileliğim yine 2 doz vurdular
25merve En son 2014 te yapılmıştı bana hamileliğimde şimdi 17. Haftamda yapıldı 1 ay sonra 1 doz daha olacak bu kadar ☺️
Kelebek1_ ZehrAren iki doz oldum ikimci için ama 5 doz olunca sonra tekrar gebelik olsa da olmak gerekmiyormuş aşı