Smr28 Kızlar şunu merak ettm özelde de bebek doğunca sonrasında bebeğe bir test vs yapıyorlar mı hastalığı var mı diye. Yoksa doğduğu zaman direk aileye verilir bişey yapmazlar mı? Bir de şunu da sormak istiyorm paylaşım yapmışken 🙂 bu uygulamadaki yaptığımız paylasımları silebiliyor muyuz?
SusamTanecigi Smr28 doğar doğmaz yapılan bir aşı var onu yapıyorlar ve topuk kanı alıyorlar ama topuk kanini sağlık ocağı da alıyor zaten Bi kaç gün sonrasında eğer erken doğum falan değilse
arirangg Smr28 Topuk kanı alınıyor, ilk aşıları yapılıyor yani gerekli her şey yapılıyor. Bebeğiniz 5 günlük olunca da sağlık ocağında ikinci topuk kanı alınıyor
Seymoshh Smr28 tüm tahlil test muayeneleri yapılıyor topuk kanından tutun ilk aşılarına kadar herşey tam teşekküllü hallediliyor👌🏻ayrıca beslenmesi bezini kirletmesi karnının doyup doymadığı bakılıyor 👍🏻ben 4 doğum yaptım özelde üç ayrı hastanede yaptım ama geneli böyle özenliler
mombarbie_ Smr28 silmek istediğiniz gönderiniz için sağ alt köşedeki üç noktaya basıp silinmesini istediğiniz nedeni yazarak bildirebilirsiniz.🌸
MelteM2cck Silmeye bende baktım bulamadım Ama test yapılmıyor bebeğe aşı yapılıyor topuk kanı alınıyor işitme testi yapılıyor o kadar
Smr28 SusamTanecigi arirangg Şunuda merak ediyorum hani bir gün kalıyoruz ya hastanede onun ücreti doğum parasına dahil mi birde hani kimisinin sancısı olur doğum olana kadar bir kaç gün yatış verilir ondan da ücret alınıyor mu yoksa daha odaya geçmediği için almazlar mı
Yazmelegi_ Smr28 sadece hafta sonu ve gece dogum olursa ücret alınabiliyor çoğu yerde ama her yerde var mı bilmiyorum
arirangg Smr28 1 gece kaldığınızın ücreti fiyata dahil hatta ben 2 gece kaldım. Onların hepsi pakete dahil
SusamTanecigi Smr28 ben bir gece kaldım sezeryan olmuştum içindeydi ödeme ekstra yatak yada oda ücreti çıkmadı
Seymoshh Yazmelegi_ gece kendi dr gelsin derseniz ücret alınıyor ama nöbetçi dr yaptırırsa normal tarife uygulanıyor
Smr28 Yazmelegi_ evet ama doğum parası hariç doğum ücret 6 bin doktor yoksa ve çağırırsak 7 bin ama aralıktan sonra zam yaparlar bence
Yazmelegi_ Smr28 çok iyi.hangi şehirdesn ben kayserideyim 12 bin doguma verdim gece oldu acil oldu 3 bin de ona verdim
Smr28 Yazmelegi_ istanbulda bir hastane. Anlamadım gece olduğu için de mi para veriyorz yoksa gece olduğu için doktoru çağırdınız diye mi verdiniz