0911 Ciceklibahcee benim oğlumun adı Buğra bilmiyorum isimle bı alakasi varmı ama hiç susmaz biraz fazla inat dediğim dedik ama çok akıllı bazen hiç akla gelmeyecek şeyler soyluyo yapiyo maşallah 😂
Ciceklibahcee 0911 oy Allah ım esirgesin 😍 yaşıtları kendisi falan ismini söylerken kolay oluyor mu o da önemli bir nokta
Bsr1905 Bizde Allah izin verirse Muhammed Buğra koyacaz kuranı kerimde geçmiyor evet anlamıda erkek deve lakin isim hoşumuza gitti vazgeçemedik onun yerine başına efendimizin ismini koymayı tercih ettik inşallah sağlıkla imanla ismiyle büyür
Ciceklibahcee Bsr1905 ya tek erkek deve demek değilmiş şu anlamı da var : Harizm hükümdarlarından birinin lakabı. yazıyor internette
birmeleginannesi_ Ciceklibahcee hayır canım Buğra isminin anlamı turna kuşu olarak geçiyor ve Kuran’da da ismi geciyomud
Ciceklibahcee Esra_Omer_21 o da doğru millet ne isimler koyuyor renkler meyveler kuzey batı doğu güney her isim var Buğra mı kötü oldu bi 😂
Ciceklibahcee Cansuozge1 ya uyumları çok güzel maşaAllah 😍 Burak ismi çok güzel zaten anlamı özellikle
Ciceklibahcee Nurrr0006 ya internette Kuran da geçmiyor diyor sen böyle deyince bir ısındım isime karşı 😍
Nurrr0006 Ciceklibahcee evet geçmiyor kuranda ama kuranda geçecek diye de bişey yok ben beğeniyorum nice anlamı güzel ama telaffuzu zor isimler gördüm önemli olan sizin düşünceniz bence😇
minimonun-annesi Ciceklibahcee Buğra ismi çok güzel hiçbir tanıdığımda yok bir oğlum olursa adını Muhammed Buğra koymayı çok istiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip eder İnşallah 🥹🤲
Bsr1905 Ciceklibahcee evet öyle hatta bide turna kuşu anlamıda varmış lakin internette çoğunlukla erkek deve diye karşıma çıkıyor
PrensinibekleyenAnnee Ciceklibahcee Niye kuzey kötü mü oğluşumun ismi bende bugrayi düşündüm bı ara anlamı direk erkek deve olunca vazgeçtim deve diye çıkmasa ilk yoksa soylesini çok güzel kulağa gelişi
Ciceklibahcee PrensinibekleyenAnnee konu anlam ya belli başlı anlamları yok böyle isimlerin ondan bahsediyorum konumuz erkek diye erkek ismi örnek verdim mesela Lila ismi anlamı renk başka bir şey değil mükemmel anlamlar olmak zorunda değil 😍
PrensinibekleyenAnnee Ciceklibahcee Bence kulağa hoş gelmesinde önemli boşver içine sinen isim neyse onu koy canım 🌸
Ciceklibahcee Nurrr0006 çok doğru söylüyorsunuz ilk oğlumda da Alparslan kesin olmasa yine Buğra aklımıza gelmişti Allah nasip ederse koysrız inşallah 🤲🏼🥰