Bsrkz Smyy60 bende 22 haftalık ikiz gebeyim 30. Haftadan önce tüm hazırlıklarımı tamamlamayı düşünüyorum. Her şeye hazır olmak gerek 🤷
gamzecgr Smyy60 ikiz gebelik benim de 31 de hazırladım çantayı ne olur olmaz bı hafta sonra erken doğum riskim başladı hepten ağırlaştım ne kadar erken o kadar iyi
Denizim921 Smyy60 bende 31 haftalık hamileyim ikiz daha başlayamadım onları yapınca sanki doğuracakmış gibi hissediyorum korkuyorum
Smyy60 Bsrkz ben de öyle düşünüyorum sadece ben şuan besiklerini bı kaç da küçük eşya puset birilerinden bı kaç kıyafet aldım oda bı kaç ay sonra giyilebilecek kıyafet hiç küçük hastane çıkışı kıyafetleri yok suan
Smyy60 gamzecgr evet ben evi bile yavaştan temizlemeye başlıyorum kaba temizli sonra çocuklar için bişeyler yapmak istiyorum sonra neler olur bilemiyor insan
Kahramankentli Bende 30.haftamdayım hazırladım bitti sayılır son posta bi çamaşırım kalmıştı Müslin ağız mendili falan onları yıkadım hepsi ütülenecek yerlerine yerleştirmesi kaldı
Aylinbat Ben de 32.haftadayım ikizlerimle🌸 Hastane çantasını iki hafta önce tamamladım. Tüm giysileri battaniyeleri nevresimleri yıkadım ve ütüledim. Yerlerine yerleştirdik. Çok uğraştırmaz diyordum ama baya vakit aldı. Sağlıkla gelsinler inşallah