Gldn1905 Arkadaşlar 32 haftalık hamileyim doktorum bu hafta bebeğimizi 4 boyutlu renkli ultrason da göstermedi biz de merakla gitmiştik bebek büyüdükçe 4 boyutlu göstermiyoruz dedi sizin doktorunuz da mı göstermedi bilgisi olan var mı ?
2cocukluu-annee Gldn1905 ben gecen hafta 33+6 da gittim renkli de gorduk cok sukur yuzunu hatta fotografini cekin isterseniz dedi benim vericegim fotograf siyah beyaz olucak dedi
tugcesakzci Gldn1905 aksine büyüdükçe daha çok 4 boyutlu da göstermeye başladı daha çok netleşiyor herşeyi diye
Gldn1905 Serguzestt ya bizde gösterir diye düşündük ama göstermedi şaşırıdk öyle deyince bişey de diyemedik
Holamerf Gldn1905 devlet hastanesi mi bu bana hiç göstermiyor devlet neymiş büyümüş gösteremezmişmiş ama bugün özele gittim 4 boyutluydu 36. Haftamdayım gösterdi gayetde bizimki kendi yüzünü çok göstermedi o ayrı
Gldn1905 Holamerf özel hastane benimde bebeğim 32 haftalık ama 2 hafta önde gidiyor 2500 gr acaba ondan mı göstermedi bundan önce hep gösteriyordu
Holamerf Gldn1905 alakası yok dün 2750 ydi gördük bebeğimizi sadece rahme kafasını iyice dayamıştı doktor dedi daha net de görebilirdik ama bu şekilde görebiliylruz ancak pozisyonundan ötürü dedi