Ervamsd Merhabalar sezaryeni planlı olanlar ne kadar önceden doktorunuz gün verdi öğrenebilir miyim ? Benim 2 ay’ım var doğuma nasipse.
gamzecgr Ervamsd dün yaptık doğum planı haftaya Pzt olarak.Genelde cevremde de hep 1 hafta önce planlanmış olarak oldu
DeryaE Ervamsd 1,5 - 2 hafta öncesinden verdi bana 37+2 de (9 Aralık) gittiğimde konuştuk kararlaştırdık 38+4 te doğum tarihi verdi 18 Aralık’ta olacak inşallah
gamzecgr DeryaE Allah nasip ederse evet çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer dogumlarimiz ☺️ epidural, spinal nasıl olcak sizin
DeryaE gamzecgr amin inşallah🙏. Perşembe günü son kez kontrole çağırdı ona gideceğim o zaman söyler büyük ihtimalle epidural mi spinal mi. Gerçi aynı işlem tek fark iğnenin yapılış yeri ve şekli sanırım
Defnesmom_ Ervamsd 35+2 de sezeryan tarihi verdi benim doktorum 39+1 e 2 ocakta sezeryan olacağım tabi bebiş daha öncesinde gelmek istemezse
gamzecgr DeryaE inşallah 🥰epidural da katater takip bırakılıyor spinal de iğne yapılıyor tek fark o benim epidural bakalım artık 35+0 olcaz tam inşallah kuveze gerek kalmaz
Kanalize Ervamsd en baştan beri istediğim için son haftaları beklemedik 33’te almıştım günümü 38+5’te doğum yaptım