Beceriklianne Ebru3457 bebege göre değişir cnm ama genelde 35 ten snra döner ..benim ikinci dogum inş Dr sancı ile bile dönebilir dedi
Seniz6774 Ebru3457 şuan 31+4 haftaligim henüz kontrole gitmedim ama hissediyorum bebeğin ters döndüğünü. Sağ kaburgama tekmeler vuruyor ve kasıklarıma yakın yerde hıçkırıklarını hissediyorum
Ebru3457 Seniz6774 canım aslında benim daha erken 28 haftalık ama merak ettim geçen gittiğimde doktor şuan ayakları aşagıda kafası yukarı pozisyonda dedi bende merak ettim kaçta dönüyor diye
Ebru3457 Biperi bende 28 olucam tam 2 gün sonra canım en son 25 de gitmiştim o zaman baş yukarıda ayakları aşagıdaydı ne zaman döner merak ettim
Ebru3457 Elaerol bende en son 25 te gittim şuan 28 haftalık oldum 1 2 hafta içinde gidicem tekrar merak ettim
Biperi @“Ebru3457” benim biraz suyum fazla canım ayrıntılı bakılıyor o sebeple bu hafta gittim en son kontrole, 2 haftada bir gidiyorum başı aşağıdaymış 🥰 büyüyene kadar daha gezerler biraz alan daraldılça yerlerini bulur miniklerimiz
Ilba_34 Ebru3457 benimki 27-28. Haftalarda döndü çünkü tekmelerini artık midemde hissediyordum 30. Haftamda randevum vardı dönmüş demişti doktorum
Ebru3457 Ilba_34 bende 3 gün sonra 28 olucam tam 2 hafta sonra randevum daha erkene bulursum alıcam ama bulamıyorum inşallah gittiğimde bakalım dönmüş olur
Ebru3457 Deletedmom_103 ben şuan 28 olucam da merak ettim kaçıncı haftada dönüyor diye bazıları tekmelerini göğüs kafesinde hissediyorum demiş ama ben farklı farklı yerlerde hissediyorum neredeyse hareketlerini hangi pozisyonda anlayamadım
Deletedmom_103 Ebru3457 Döner daha var haftasına her yerde hissedersin şu an Bende de göğüs kafesimde batma gibi ağrı vardı kemik ağrısı gibi, doğru olabilir
Ebru3457 Deletedmom_103 evet bende tahmin etmeye çalışıyorum acaba hangi pozisyonda diye ama tek bi taraflı hissedemediğim için tahmin edemiyorum