MerveMehmetKazkan Kizlar kanim cok dusuk oldugu icin iki unite kan takviye edilecek persembe gunu fakat zaten sancilarim vardi suan belimde kasigimda kasilmalarim ve rahmimde bicak gibi aci hissediyorum normal midir bneim gibi hisseden var mi erken gelicek bebegim diye korkuyorum lutfen cevap yaziniz 🙏🏻
bulutunannesi33 MerveMehmetKazkan canım bırsey soracagım benmde kanm 9 acaba sızın kı kac kan takvıyesıne baslıcaklar
Crocus20 MerveMehmetKazkan duş alıp uzanıp dinlenin. Böyle geçmesi lazım eğer yalancı sancılarsa. Geçmiyorsa ve giderek düzenli aralıklarla artıyorsa bi hastaneye gidin. Ne olur ne olmaz
Crocus20 bulutunannesi33 benimde kanım 9 du. Serumun içine kan iğnesinden 2 tane karıştırıp direk damardan verdiler 11 oldu şuanda. Damardan alınca çabuk yükseliyor
busra6161 canim günü gününe haftamiz ayni ayni sikayetle acile gittim yeni geldim belime.bicak saplandı sanki karnimda bi agri vardi kasildim baya doktorum nst istedigi icin gittim nstde sanci cikmayinca kan istedi idrarda lkosit yuksek çıktı enfeksiyona bagladi doktor bel ve kasik ağrımı yaşadığımı bildirmek icin yazdim ama sende bi doktorunla gorus gorsme imkanin yoksa cok rahatsiz olursan bi acile gözük