Ezgicelll34 Bugün çatlatma iğnemi oldum hep birlikte bekleyelim iyi kötü sonuçlarımızı paylaşalım sizde durumlar ne tedavi mi görüyorsunuz normal yolla mı deniyorsunuz
sdkshn Ezgicelll34 bana doktorum gün olarak 27 Aralık dedi bugüne kadar hiç belirtim yoktu ama bugün hafif kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var 🥹
Ezgicelll34 sdkshn normalde 14 günde belli oluyor diyorlar zaten 14 gün sonra regli günüm belli olur diye düşünüyorum
sdkshn Ezgicelll34 İğneden 36 saat sonrasına ilişki verdi üç gün boyunca ilişki dedi şuanda da birer gün arayla devam ediyor
sdkshn Ezgicelll34 Ben iğne olduktan 2 gün sonra doktora kontrol için tekrar gittim kontrol ett yumurta çatlamış sıvı rahim arkasına dağılmış bugün de ilişki öneriyorum dedi canım o şekilde oldu zaten sonra iki gün pes ettim daha olmasın dedim sonra birer gün arayla devam ediyor şuan
sdkshn Ezgicelll34 Ama bana aynı gün demedi 36 saat sonra dedi biraz internetten baktım burada da sordum öyle dediler 36. Saat önemli o saat aralıklarında hamile kalma şansı yüksek dediler zaten kendi doktorumda cinsel perhiz vermişti o güne kadar ilişki olmamıştı
sdkshn Ezgicelll34 Belki senin için o uygundur canım ama bildiğim kadarıyla iğne olduktan sonra yumurta 36 saat sonra reaksiyon gösteriyor bazı yerlerde 24-36 saat aralığı diyor bazı yerlerde de 36-48 ama doktorunuz ne derse o 🤗