birprensesinannesiiim kızlar merhaba uzun süredir bebek bekliyoruz.Adetim 4 gun gecikti test yaptim gayet net pozitifi gördüm birde gidip kan testi vereceğim.cok şiddetli bel ve dokununca göğüs ağrım oluyor normal mi bu durum
Lavinya_21 birprensesinannesiiim normal tabıkı bem ilk oglumda gögüs hassasiyeti ile anladım hamıle oldugumu. Hayırlı olsun saglıkla alırsın kucağına ınsallah
birprensesinannesiiim Hulo2105 cok Teşekkür ederim canim benim bel ağrım cok fazla olduğu icin korkuyorum sabahı bekleyemiyorum azda olsa icim rahatladi
Aras_momy Kızlar merhaba benim adetim 8 gün gecikti kan verdim betam.1.6 altı çıktı test yaptım negatif çıktı doktor adet söktürücü vereyim dedi ilk gebeliğim olacak eğer olursa sizce kullanmalımıyım yoksa gebemiyim belim ağrıyor ve göğüsüme dokununca ağrı var 🥲🥲🥹 yardımcı olurmusunuz birprensesinannesiiim Lavinya_21
birprensesinannesiiim Aras_momy 8 gun gecikip kanda 1 civarı çıkmışsa gebelik yoktur canim birkaç gun daha bekleyip test ver az ihtimallede olsa gec döllenme olabilir.Allahim utandırmasın insAllahh