Melson20 umrumdadegil korkutmak istemem ama felaket bir seydi 24 surdu acilmam da cok zor oldu, 24 saat sanci 21 dakika ikindiktan sonra bebis geldi 🤣🥹
K-Canseven Hnd_01 Bu sancı sanırım bebek başının baskısından gibi geldi bana. Bir de ayaklarınızı sıcak tutmanızı öneririm
Hnd_01 K-Canseven teşekkür ederim cevabınız için 🥰hiç coraplarimi çıkartmam.dun nst de sancım çıkmadı ama dün akşamüstü inanilmaz bel ve kasık ağrım başladı.daha da şiddetlendi.sanirim doğum yakın.
Melson20 umrumdadegil Bebek ciktiktan sonra ben bitiyor saniyordum meger sonra plasentayi cikariyorlarmis ve sonrasinda dikis🤣 dogumdan daha irite edici geldi o bana ama kizim gogsumdeydi inanilmaz mutluydum doktora biraz bagirdim dikis yaparken. Sonrasinda ozur diledim 🤣
Mihrimavi Hnd_01 ben o bıçak saplanması ağrısını açılma olarak biliyordum bana da nadiren oluyordu ama çatı muayenesindee sıfır açılma duyunca çok üzüldüm az kaldı doğuma bakalım umarım açılma olur
Hnd_01 Mihrimavi benim en son 1 cm acilmam vardı zaten.bana bugün çok oldu.normalde akşam 1 de başlayıp sabah 4 e kadar sürüyordu.ama bugün ilk defa gündüzden başladı.ayni zamanda adet ağrısı gibi ağrım var.yarin da azalmaz siddetlenirse doktora gidecegim
11-02- umrumdadegil kasıklarım da oluyor genelde ama düzensiz ara ara gelip gidiyor bazen de belimden vuruyor
umrumdadegil Melson20 ellerini mi sokarak çıkarıyorlar 😩 hamile psikolojisi önce bağır sonra özür dile🤣
Melson20 umrumdadegil 🤣🤣🤣 yok elle degil tam bilmiyorum okadarini acikcasi ama sancili bir surecti ahhdhshshe sonradan ozur diledim cok anlayisla karsiladi