Nesli46 Kocaman bi pipi görüyorum doktor da erkek dedi ama değişebilirmi acaba alışverişe başlamak istiyorum varmı böyle görüp değişen😂
Aseer Nesli46 sizin oğlan çok net göstermiş bence kendini🙈ben 12+2 de öğrendim . Bizim kız da net görüntü vermişti
Smyye0303 Nesli46 değişmez 🤣aynısını gördüm hala oğlan dün torbalarını bile gördüm kesin erkek yani 🤣insan değişimi diyoda bu pipi gördükten sonra zor 😂
Mmeelliikkee Nesli46 bizimde böyle 14-16-18-haftaları .. değişmez diye düşünüyorum ama hayırlısı 15 inde detaylı günümüz . Ondan sonra başlarım bende :)
Nesli46 Aseer uygulama bizdede 15 ama doktor 16 dedi geç öğrendik beyfendi göstermiyor bi türlü pipiyi😄
Nesli46 Smyye0303 maşallah bizimki zor gösterdi sürekli bacak bacak üstüne atıyor paşamızın keyfi yerinde😂❤️
Nesli46 Mmeelliikkee bizde 16 hafta ama gözüme çok Büyük geldi kız kordon sandım ama doktor kordonu da ayrı gösterdi ultrasonla kordon daha kalın ama bilemedim😂
MorKelebek54 Nesli46 kiz bacim ne degismesi ana ben erkegim erkek diue bagiriyo cocuk 😂 alenen pipisini gostermis zaten sen basla alisverise ☺️☺️