Hilalcikkk Arkadaşlar bebeğim rahmime düştüğünden beri hep sağda yatıyor yapıştı oraya sanırım 😅😅😅 birde iyice büyüdü sanırım sırtını oraya dayıyor sizde durumlar nedir 35 haftadayız
Esrakyel Hilalcikkk yarın 26 haftalık olucaz ve oğluşumun tekmelerini hep sağda hissediyorum şimdiye kadar solda hiç bişey olmadı 😁🥹
27mart Hilalcikkk 37 haftalığız en başından beri sağda karnımın sol kısmı bomboş şuan doğum pozisyonunda baş aşağı zaten poposunu yapıştırıyor sağ tarafa itiyor bide kaburgamın batmasından ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum😂😂
Yenianne7 Hilalcikkk Benimki de öyle valla arada sitem ediyorum yavrum birazda sola geç yani birsürü yer var niye hep sag taraftasın sıkılmıyor musun diye 😅 Sağ tarafıma hiç yatamaz oldum. Biz de 28 haftalığız 🩵
Ylzkrkmz Hilalcikkk aynı durumdayız 35+4 oldum. Hem ters dönmedi hem sağ tarafıma yapıştı sola yatıyorum bol bol dönsün diye ama yok 😂 Bizimki kız bu arada ☺️
Reyhan_krby88 35 +4 olduk 🥰❤benim bebişim dogum pozisyonunu almis poposu sağ tarfimda az kaldi delip cikcak 🤭🤣