Elo__35 25+2 de randevum vardı konuşmadık önümüzdeki ay 30. Haftada gidicem özele gidiyorum sezaryen doğum istiyorum ne zaman konuşuruz sizce bu konuyu ? Ne zaman soruyor doktorlarımız
Hazalaskin Elo__35 benim doktorum normal doğum yapcaz her şey yolunda dedi sona doğru (zaten normal istiyordum) şu şu gibi şeyler olursa haberim olsun telefonlasalim duruma göre diye bilgilendirme yapmıştı. 35. Haftada falandı galiba
Razee Elo__35 en son 28+5 te gitmiştim o zaman söyledim hatta direkt bunu konuşmak için erken mi bilmiyorum ama ben sezaryen doğum istiyorum dedim o da tamam tamam sorun yok 39 un içindeyken alırız dedi
Gozdecaner Elo__35 istediğiniz doğum şeklini şimdiden belirtin ama doktorunuz 35-36 gibi anca gün verir yinede kontrolleri sezeryan doğumu baz alarak yapar
Nesaras Elo__35 bende özel kliniğe gidiyorum 29 . Haftada karar vermem gerektiğini söyledi normal istiyorsam eğer son haftalarda çatı muanesi yapacağız dedi zaten sezaryan istiyordum ama emin değildim . Şuan 32 haftayım bebeğim pozisyonu en başından yana ters son hafta ne olur bilmiyorum ama benim çatala çıkma korkum var o yüzden normal istöeştorm Bu haftalarda sorabilirsin hiç çekinme bence
Baharrrrrrr Normal doğum icin 37.haftada çatı muayenesi yapılıyor.sezaryen için sanırsam 38.haftada bebek alınıyor.30 hafta buna karar vermek için erken olabilir
DeryaE Elo__35 evet çok geciktirmiyoruz dedi bana da doktorum. 38+4 te sezeryan olacağım. Ben oğlak burcu olsun diye 22 aralığı beklemek istedim. İstersen bekleriz ama eğer normal doğum başlarsa sesin için sıkıntı yine de beklemek istersen ben beklerim dedi. 38. Hafta ile 40. Hafta arasında bizim için bir fark yok dedi
Razee Elo__35 vallahi bende 38 de alsın istiyorum hatta gelişimini tamamladıysa 37 de bile alsa olur benim çok zor geçiyor böbreklerim sıkıntılı biraz ama doktor kabul etmiyor bakalım artık
Sabrusebat Benim de 33. haftada randevumuz vardı konuşmadık hala, doktorum sanki normal doğum şeklinde bakıyor şimdilik ama ben de sezaryen istiyorum bir sonraki muayene 35. haftada o zaman en geç konuşmak gerekli galiba artık
Duru24 Elo__35 biz 35de konuştuk ama önceden hangi doğum yapacağımı kararlaştırmıştık normal mi sezeryan mı diye 35de gün belirledik