NewbieMommy Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım fakat kurutmada hangi ayarda kurutuyorsunuz? Kıyafetler genellikle h&m ve zara çekme ne kadar yapar bilmiyorum deneyimleyenler yazabilir mi? Kurutma makinem Beko Km 99B
Wafflesgirl NewbieMommy valla ben hata yapıp attım. Neler atmıştım kendi kıyafetimden hiçbir şey olmadı ama bebek kıyafetlerim çekti..
ardaada NewbieMommy Doğduğu günden yıka kurut yapıyorum Makinem arçelik ( kurutmalı çamaşır makinesi) Yünlüler dışında her şeyi atıyorum çekme olmadı
Derinnmom NewbieMommy canım bi de hastane çıkışınıda yıkadın mı? Benimki ufak taşlı süslü püslü yıkasam mı kararsız kaldım?
NewbieMommy Derinnmom siveno aldım canım bir de indirimdeyken duru sıvı deterjan almıştım ama onu ilerki zamanlarda kullanırım
NewbieMommy Wafflesgirl Yaa :( Halbuki bebek için almıştık kurutma makinasını kışın antalyada çamasır kurutmak zor diye :(
NewbieMommy Derinnmom kız daha yıkayamadım yıkayacaktım konuyu açtım yardımcı olup yorum yapsınlar diye ama konu herkesin ilgisini çekmedi dedikodu olmayınca 😅 ama ben sade şeyler severim hiç taşlı şeylerim yok belki narinde tek başina yıkayabilirsin onu hatta sıkmasınıda düşük yap
Senaydos18 Wafflesgirl ilk makinadan çıkarınca çekmiş gibi oluyor ama ütüleyince eski formuna dönüyor
Hazalaskin NewbieMommy biraz çekme yapıyor maalesef bebek kıyafetleri pamuk oranı yüksek olduğu için. Ben hassas ayarı var onda kurutuyorum bebeğimin kıyafetleri
Hazalaskin NewbieMommy biraz büyük almakta buldum ben çözümü 🤣 kurutmayi öğrenene kadar biraz kıyafet telef oldu 🤣