gamze_gbdk Merhaba arkadaşlar İstanbul medigol sultan hastanesi gül yaman doktora giden var mı doktorumu degistiricem size sormak istedim
aslii57 gamze_gbdk ben gidiyorum memnunum yarın da kontrolüm var. Hastane çok iyi değil ama Dr çok iyi
littlemiracle_ gamze_gbdk kuzenim ve arkadaşım gebelik takibi için gitmişlerdi ikisi de memnun kalmadı arkadaşımı zorla sezaryene almışlar anlattığı kadarıyla doğumu çok kötü geçmiş kuzenim de daha fazla devam etmeden doktorunu değiştirmişti
gamze_gbdk aslii57 çocuk için tedavi görüyorum doktorumdan pek memnun değilim gül yaman doktoruna iyi dediler ona gitmeyi düşünüyorum
aslii57 gamze_gbdk ben gebelik takibi için gidiyorum tedavi de nasıldır bilmiyorum açıkçası. Bende aşılama ile hamile kaldım Dr yavuz aydın a gittim bu süreç de isterseniz bı araştırın bahçelievler de
gamze_gbdk aslii57 arkadaşım da tedavi gördü gül yaman doktorunda iyi diyodu şuan ikizlere hamile arkadaşım
aslii57 gamze_gbdk dediğim gibi tedavi konusunda fikrim yok ama gül hoca çok iyidir herşeyi anlatır açıklar ben çok seviyorum sadece biraz yoğun oluyor randevu alsak da beklemek zorunda kalıyoruz