Hopefulmom Esracmmm sezeryanın ikinci günü bende de kan gördü hemşire doktora fotoğrafını attı doktor bişey dememiş ama siz eve gelmişsiniz hemen hastaneye gidin gösterin
Kediannesi1 Esracmmm bende kan gördüm sandım batikonmuş hiç bakmıyordum annem pansuman yapılırken bakmıştı o söyledi bir doktoru arayın belki batikondur
YigitPoyrazMomm Esracmmm canım bende yeni doğum yaptım doktorum kan vs görürsen gel demislerdi acile gözük bakılsın acaba enfeksiyon mu kaptn
Baby_hurma Esracmmm o bir hafta kapalı kalıcak doktor kendisi acıcak bende pazar günü dogum yaptım Doktor öyle söyledi siz pansumanmı yapıyorsunuz Zaten su gecırmez bant oldugu için banyo yapsanızda cıkmıyor
Esracmmm Kediannesi1 YigitPoyrazMomm Hopefulmom daha dün gittim doktora varmıydı bilmiyorum açmadı banttan baktı iki gün sonra çıkaralım dedi bugün gördüm ben ama kurumuş gibi bilmiyorum ki
Hopefulmom Esracmmm siz dikiş yerini kuru tutun mutlaka ve duştan sonra peçete havlu ile iyice kurulayın
Elif311 Baby_hurma banada tam tersi açık kalacak ki kurusun dedi öylede yaptım günde iki gün batikon sürüyordum
Baby_hurma Happinessoon Elif311 allah allah herkese farklı söyluyorlar sanırım anlamadım:/ Banada acılmıyacak dedi
Dilooo Sezeryanda ilk doğumda bantı çıkartmadan duş alabilirsin dedi hiç sorun olmadı kan da görmedim zaten 5 günlükken kontrole gittim çıkartmıştı bidaha da bant kullanmamıştım bende ama ben hiç batikon vs bişey kullanmadım