1prensesannesi__ Zeynepamuk tahminime ve hislerime göre erkek bu arada cok güzel tek yumurta ikizi Allah bagislasin 😍
Zeynepamuk 1prensesannesi__ amin inşallah teşekkür ederim inşallah tahmininiz tutar bende erkek hissediyorum olsunda istiyorum kızım var çok şükür
Zeynepamuk Lamia65 bir kızım var çok şükür bunlarda tek yumurta ikizi aynı cinsiyet olurlar inşallah erkeklerdir sonra Rabbimden daha ne isticem ikisinden de var olur karnımdakiler erkekse
Lamia65 Zeynepamuk maşALLAH RABBİM nazarlardan korusun inşALLAH hayirlisi olsun🤲 Benimde 1 oğlum var 2ciyi istiyorum RABBİM nasip ederse çalışmalara başladık😉
Zeynepamuk Lamia65 hayırlı bir zamanda hakkınıza ne zaman hayirliysa o zaman rabbim inşallah nasip etsin sağolun Allah razı olsun teşekkür ederim oğlunuz kaç yaşında
Seven2 Arkadaşlar merhabalar bize 15 ve 17.ci haftada kız dediler ayrıntılı ultrasonda 21.haftada erkek bu dedi ve pipi ultrasonu verdi doktor en son 26+3 de kontrol için gittiğimde pipi göremediğini erkek diyemem ben önü boş dedi ve görüntüleri de bunlar 26+3 anlayan varsa beni bi aydınlatabilirmi 🤗