Bartumommyyy Kızlar geceden beri miğde bulantısı ve kusma var hastaneye gitmeme gerek var mı sizce yoksa bu haftalarda normal mi acaba
Btlgndz Bartumommyyy bence acile git bi rahatlatmak için serum takarlar benim bi arkadaşım var 8 aylık hamile hala kusuyor sabah akşam
Btlgndz Bartumommyyy bende yaşamıyorum ama arkadaşım 8 aylık hamile hala kusuyor sabah akşam ve erkek kraker yiyin yada bi temiz hava alın hapınız varsa doktoruna danışıp kullanın tabiki ama çok zorlanınca ben acile gidiyorum
Betimliyoruzzzzz Bartumommyyy ya biri daha böyle post açmıştı son aylarda birden kusma şikayeti olanlarda bebeğin kakasını yediği için olabiliyormuş. Ben 8 aylık hamileyim 8 aydır prilam içmeden duramıyorum. Ama anide başladıysa doktorunuzla irtibata geçin bence
Tupbebekile Baştan beri kusma bulantı varsa normal ama aniden başladıysa muhakkak acile git . Normal olmayabilir bu durum direk sancı ve kasılmadan şüpheleniolar
Bartumommyyy Btlgndz evet öyle yazıyor nette ama bu zamana kadar kusmayıp da aniden böyle çıkması da beni endişelendirdi açıkçası
Esragok-k1 Bartumommyyy ben 9 ay küstüm en son ameliyathaneden çıkınca kesilmişti kızdı ilk hamilelik