ilknremrh MelikeHayrunnisa 2 hafta daha doğmazsa istediğim kiloya gelir zaten canm pekmez fln yiyemiyorum ben sevmiyorum 😀 sağlıkla dünyaya gelirler inşallah 🙏
MelikeHayrunnisa ilknremrh inşallah canım sağlıkla alalım kucağımıza kilo filan doğunca alırlar zaten🙏
ilknremrh Karakiz amin inşallah canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stres sıkıntı yapma doğunca toparlanır hiç merak etme dışardan gelecek yorumlara da kulağını kapat zayif fln diyenler olur sen sadece bebisine odaklan 😊
Karakiz ilknremrh tsk ederm allah razi olsn oyle yapmaya calisacam bebisimi kucagima alim dunyalar yanmis umrumda deil 😊rabbim hayirla saglikla cumlemizi bi avazda kurtasin ve anne olmak isteyen herkese versin ..
caglademir Aylasrsn Valla benimki son haftalarda cok almadi, hep stabil haftada 150-200 gr aliyo. Ben anlamadim bu son haftalarda aliyo isini🤷♀️ 1 hafta kaldi dogumuma hep ayni gidiyo
NefesssVeAnnesi ilknremrh Of maşşllh hangi haftadasın nasıl almış 700 neler yaptın bize de söyleeee neoluyyyy teyzesiiii 😊🙈
ilknremrh NefesssVeAnnesi şuan 38 hftadayim canm ama dediğim gibi ekstra hiç bsey yapmadım valla 1 hafta geriden geliyordu bende Dr kilosunu soyleyince şaşırdım 😀