birmeleginannesi_ Allaha tevekkül etmediğin sürece zor bebek doğsa yok hasta olursa işte hasta oldu ya bisey olursa ya ölürse diye diye kafayı yersin. Bu hayati bazen şöyle bangır bangır göğüslemek lazimm anlatabildim mi ? Biz bu dünyaya Allaha kulluk etmek için geldik sadece büyüyüp evlenip cocuk doğurup bakmak için değil cocuk doğurmak Allahin kurduğu bi sistem yaratacağı , yaşatacağı kullarını dünyaya bu şekilde gönderiyor .. rızkı kazanmak için iş bulup çalışma düzenini yaratmış mesela .. Bu şekilde bakarsaniz kafanız da rahat olur. Yani önceden böyle oldu şöyle oldu ya yine olursa diye bisey yok oladabilir olmayadabilir.. e ben 12 haftalık iken kurtaj oldum mecburen ne yapayım kendimi mi parcalayayim nasipte yokmuş Allah böyle uygun gördü dedim genetiği gönderdim tedavisi varsa olalım dedik genetik çıkmadı🤷♀️ hayatıma baktım tekrar gebeyim gün sayıyoruz elbette ama Allaha emanet ettim eğer bu yavruyu dünyaya gönderecek yaşatacak ise zaten nasip eder .. beni imtihan edecek ise eder ben Allaha boyun eğerimm .. tedbir benden takdir Rabbimden. İmanı güçlendirecek şeyler yap ki vesveseye kapılma.