Yenianneperci35 Merhabalar arkadaşlar🌸 Belki daha önce soran olmuştur, gözümden kaçmış olabilir🙏🏻 Hastane çantası hazırlıyoruz, göğüs ucu kremi kesinlikle gerekli mi? Hastane çantasına koyuyor muyuz? Bir de hangi marka almalıyız?
MrsMommyy1 Yenianneperci35 ben almadım gerekte olmadı çok şükür 🙏🏻 bence ihtiyaç olursa eşiniz alır gelir hemen eczaneden acele etmeyin
cicekgibii_ Yenianneperci35 1. Dogumumda cok yara oldu goguslerm hemen kullanmaya basladm bayada kullandm simdi yine aldm yine kullancam hemen cunku cok korkuyorm o meme ucu yarasndan cok kotu olmatu benm cok aciyodu
tazeanne___ Yenianneperci35 ben almamıştım gerekli olursa alırım diye düşündüm. İlk gebeliğim tecrübesizliğimden mi bilmiyorum çatladı göğüs uçlarım ağlaya ağlaya emzirdiğini bilirim. Lansinoh hiç fayda etmedi tahinin yağı ve gümüş kapak kullandım çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Yenianneperci35 MrsMommyy1 ah çok haklısınız🙏🏻 Bir de böyle telaş ediyorum aldıklarım almadıklarım diye🙈 çok teşekkür ederim cevabınız için🌸
Yenianneperci35 Edaaa123 yaaa doğuma daha az bir süre kaldı ama sonradan sürerim olmadı🙏🏻 Teşekkür ederim cevabınız için🌸
Stella55 Merhaba bebeğim bugün tam 2 aylık oldu ve gece gündüz aktif emziriyorum. Hiç krem ihtiyacım olmadı, jelli göğüs pedi kullanıyorum belki onun faydası olmuştur. İhtiyaç halinde alırım diye düşünerek almamıştım iyi ki almamışım. İleride ne olur bilemem tabi
Yenianneperci35 Stella55 jelli göğüs pedi duymamıştım hiç. Onu ne zaman kullanmaya başladınız peki? Cevabınız için teşekkür ederim🌸
Yenianneperci35 cicekgibii_ çok geçmiş olsun🙏🏻 Evett şimdi erken kullanmakta geç kaldım ama doğumdan sonra kullanırım sanırım. Çok teşekkür ederim cevabınız için🌸
Yenianneperci35 tazeanne___ yaaa çok geçmiş olsun🙏🏻 İşte o markayı da kimi memnun kimi değil karar veremedim. Çok teşekkür ederim cevabınız için🌸
Syda78 Ben şu an kullanıyorum göğüslerim aşırı kurumuştu 10 gündür kullanıyorum yumuşacık oldu ve o sert tabaka sürerken minik minik elime geldi ama hastane çantama koymıcam☺️
Yenianneperci35 Syda78 ben geç kaldım kullanmaya, olmadı doğumdan sonra kullanırım artık diye düşünüyorum:) çok teşekkür ederim cevabınız için🌸
Dilooo Ben ilk doğumunda almıştım hiç gerek duymadım arada kuruduğu zaman kullandım belki yara olur diye ama bence herkese kesinlikle gerekli denilmez zaten senin ihtiyacın olursa hemen alırsınız eczaneden canım
Yenianneperci35 Dilooo evet evet çok haklısınız. Yani elzem değil galiba umarım gerek de kalmaz. Cevabınız için teşekkür ederim🌸
Stella55 Yenianneperci35 emzirmeye başladıktan sonra atletlerim süt lekesi olunca ve peçete de göğüs ucumu çok kurutunca girdiğim araştırma sonrası buldum. Yani doğurduktan 2 hafta sonra falan kullanmaya başladım ben. Bir de ekstra olarak bir göğüsten emzirirken diğerinden akanlar boşa gitmesin diye kalkan takıyorum. Direkt googleden “jelli göğüs pedi” diye yazarsanız çıkar. Bir de “slikon göğüs kalkanı”
Syda78 Yenianneperci35 ne demek canım yine sür şimdi benim 5 günde kendine geldi bu kadar etki edeceğini bilmiodum😊