kubra_1206 Sanki ikinci çizginin dip kısmında bir çizgisel bir şey gördüm gibi (ekran ışığını fulledim 😄) acaba 1-2 güne tekrar mı yapsan bilemedim
Busra3501 Ahbenimcanumm benim de regle 5 gün kala böyle çıkmıştı kan vermiştim değerim 3.70 çıkmıştı 2 gün sonrasında 7 ye çıktı beta hcg
Rozalii-67 Ahbenimcanumm kız vallahi benim bir akrabama birgün gittik baktım dedi test yaptım ama çıkmadı dedi negatif dedi kaynanam testi istedi aldı testi kırdı teste güneşte baktı çizgi var hamilesin dedi gitti doktora hamileydi çok yeniydi
Rozalii-67 Ahbenimcanumm balım testi aynı seninki gibiydi kadının, çizgi hiç belli olmuyordu kaynanam testi kırdı içindeki kağıda güneşte çıkıp baktı silik var dedi öyle hastaneye gitti hamile olduğunu öğrendi
Kardelennn21 Ahbenimcanumm adet gününe kaç gün var 8 gün varken benimde öyleydi Ben görüyordum ama resimde çıkmıyordu 2 gün sonra daha belirgindi ☺️ Hayırlısı olsun
Berraseris Ahbenimcanumm markadan kaynaklı olabilir bende de öyle çıktı ama hamile değildim silik demek yine baya gözüküyor ama burda kesinlikle testin kalitesinden daha kaliteli alın