Maranbetul MrsMommyy1 valla çok hareketliydi teyzesi bende dedim doktora galiba erkek diye oda ben kız hissettim dedi
Gulaydemircan07 MrsMommyy1 kesinlikle katılıyorum buna benimde haftasina gore yapıliydi doktorum tahmin bulunmak istemiyorum ama erkege benziyor dedi ve erkek cikti
Btlgndz Maranbetul doktora bakma doktor bana da tahminim kız dedi ama ben erkek hissediyorum senin hissiyatın ne
rabiaozcans rabiaozcans kemik yapısı ve nubundan tahmin ediyorum ben. cinsiyet organı yukarı doğru değil, bu yüzden kız diyorum. bir de benimkinin ultrason fotolarına benzettim😁 belli olur olmaz haberleşelim😍💖
1prensesannesi__ Maranbetul cinsel organı yukari olunca erkek asagi olunca kiz diye okumustum seninki bos gorunuyo ordan sadece bi tahmin 😇🥰
Maranbetul rabiaozcans hayırlısı neyse o olsun inşallah 🖤 doktorda kız hissettim ama 2 hafta sonra gel bakalım dedi
Btlgndz Maranbetul hissiyat önemli ben kızımda Kız hissediyorum dedim şimdi hamileyim erkek hissediyorum annelerin hisleri kuvvetlidir siz bir daha hissetmeyi deneyin bence 😂