Serendipity16 Merhaba ebebekte indirimde almak istiyorum ama air ve soft olan arasındaki fark nedir ? Bi de mamajoo gördüm uygundu fiyatı bunu kullanan var mı ? Avent alıp bebeği tutmayan var mı çoğu bebek tutmuş galiba aventi
Incibirinci Serendipity16 air olan gunduz ışığını depolayip gece parlıyor karanlikta kaybolmasi önlenmiş oluyo.Soft olanda ise bu ozellik yok.
HMH Serendipity16 merhaba air ve air night var onların arasındaki fark night olanın parlaması, soft olan ise arkadaşıma o plastik kısmının büyüklüğü değişiyor demiş çalışan ebebekte ben de burda en çok air öneriliyor diye onu aldım yani air ve air night aynı soft olanın kafası plastiği büyük diye biliyorum ☺️
Mervepera Serendipity16 açıklayayım emzik kısmı var ya ağız dısında kalan plastik kısım soft da daha yumusak diğerinde biraz daha sert gelende soft alıyorum bulamadıgım zaman diğerini alıyorum
2kucukbebis Serendipity16 Soft olanın kenar kısımları yumuşak olduğu için uyurken çıkartsa bile bebeği rahatsız etmiyor ancak diğeri çok sert birkaç kez denedim rahatsız etti bebeğimi.
Stella55 Merhaba ben bibs ile başladım. Bibs’i tuttu, alternatif olsun diye soft olan aventten de aldım onu hiç tutmadı. Belki ilk versem tutardı diğerine alıştığı için tutmamıştır bilemiyorum ama bibsten devam gibi.
Serendipity16 Stella55 bibs’i de çok duydum şu yuvarlak olan enzimlerinden mi kullandınız ? Belki de hangisine alışırlarsa öyle gidiyorlar
Serendipity16 HMH teşekkür ederim bilgilendirme için bende en çok air’i duydum peki ayrıca gece olandan almak lazım mı gündüz kullandığı emziği gece kullanamıyor mu anlamadım
HMH Serendipity16 yok tabi ki gündüz gece fark etmiyor ben gece olanı aldım onun farkı gece parlayınca yatakta vs bulması kolay oluyormuş ben o yüzden night aldım henüz kullanmadık bakalım ☺️
Serendipity16 Mervepera evet öyleymiş bana da soft daha mantıklı geldi özellikle ilk zamanları için yumuşak olması daha ideal tabi teşekkür ederim ❤️
Serendipity16 HMH evet yorumlarda parlıyor falan demişler bende bi bakayım hangisi kafama yatarsa artık inşallah tutarlar da 😂
Mervepera HMH rica ederim 😍 bulabilirsen soft almanı tavsiye ederim😍❤️ kızım 20 aylık hala önceliğim soft
Serendipity16 2kucukbebis öyle mi işte dokunma şansım hiç olmadı belki ellesem bende farkını anlıcam da