Yalnizanne ey_ber ben göremedim ama daha gününüz geçmemiş gününüz geçerse bidaha yapın o zmn belli olur belki
Deletedmom_116 ey_ber var silik çizgi hemen çıktıysa tabi poztif olabilir erken gebelik testi deneyebilirsin
ey_ber Deletedmom_116 2 gün önce de yazmıştım ama hiç çizgi yoktu bugün yaptığımda gördüm artık adetimi beklerim
ey_ber Hulo2105 2.resime telefonu biraz uzaklaştıp bakınca pembe çizgi azda olsa görünüyor yada ben görmek istediğim için 😏
Hulo2105 ey_ber çok yeni olduğu içindir işte çok çok silik. Az daha bekleyin hatta bir de erken gebelik testi alın yapın onda tam çıkar
Tugce48 ey_ber bende göremedim ama bence erken yapmıssınız adetiniz gecince yapın veya 1 2 gün kala erken gebelik testi yapın anca gecer idrara
ffckizannesi Ümitlendirmek gibi olmasın ama bende gördüm . İnş gönlünüze göre olur yatın sabah bir daha yapın bence . Ben bekleyemezdim
ey_ber ffckizannesi yok canım zaten ümitlenmiyorum bir tane oğlum var 2.yi düşünüyoruz ama daha ilk defa denedik oda yumurtlama günü değildi o yüzden değilimdir diye düşünüyorum