Gamtun123 Ozlemm22 benimde böyle çıkmıştı hafif silik şekilde pazar günü kan verdim çok yeni hamilesin dediler ☺️
Anonimoo Ozlemm22 bende 3 gün gecikmede yaptığımda silik çıktı böyle erken gebelik testi yaptım arkasınahemrn onda daha netti
Ozlemm22 Hulo2105 6 aydır denıyoruz gecikmem olduğunda direk test yapıyodum hiç böyle çıkmadı acaba yanılıyomuyum boşuna sevincem diye 😢
Mervevebebegi15 Hulo2105 kan verin çıkar kesin hayırlı olsun ☺️ gebelik haftası erken olunca silik çıkıyor sonuç
Hulo2105 Ozlemm22 kız hemen git kan ver durduğun kabahat ben çift çizgi görsem sağlık ocağına gitmiştim çoktan😂
Ozlemm22 Hulo2105 dün kahverengi akıntı gibi geldi adet oldum sandım ama olmamışım göğüslerim hassas ağrıyo sürekli tuvalete gidiyorum yarım saatte bir
fatihesra27 Tugce48 Tugce48 benimde 3 gun once silik cikti erken gebelik testinde negatif cikti ertesi gun yine silik cikti adetim 2 gun gecikti sizce test yapmalimiyim beklemelimiyim
[silindi] fatihesra27 yapın bnce belli olabiliyormuş bnde iki gün adetim geçti test yaptım çift çizgiydi
Tugce48 fatihesra27 adetiniz gectiyse yapın bence erken gebelik testi yapın ama onda daha net cıkar diye düşünüyorum inşallah vardır canım🙏