Aybarssmom_ Kızlar görümcemin mide bulantıları, uyku hali, sık idrara çıkma varmış ve idrarim ilk defa kokuyor diyor. Beyazımsı akıntı da geliyormuş arada en son 18inde adetinin bittiğini hatırlıyor pcos olduğu için adetleri çok düzensizmiş test yapsa mı sizce
Hulo2105 Aybarssmom_ bende de pcos var yıllardır reglim düzensin ilaç içtim yıllarca sonra bıraktım son 3-4 aydır günü gününe oluyorum. 10 gündür göğüs ağrım var reglim de gecikti 2 gün. Akıntım da 2 haftadı var nerdeyse beyaz ya da şeffaf. Uykusuzlukta eklendi 3-4 gündür. Pcoslar da kendi hamile kalabilir. Daha test yapmadım 2-3 gün sonra yapıcam. Görümceniz de gebedir inşallah❤️
Aybarssmom_ Hulo2105 inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin 🩷 ben de pcosluyum ama adetlerim düzenliydi benim o yüzden takibini yapabilmiştim
Aybarssmom_ MomsE yani öyle ümitlenmekte istemiyor, kayınvalidemin 1 Ocak doğum günü öyle bişey varsa sürpriz yapmak istiyor. Mayıs ayında evlendi evlendiğinden beri hiç korunmuyorlar da
Malish Aybarssmom_ benim görümcem 10 gün benden önden gidiyor beraber doğum yapacaz Allah izniyle 🥰🙏🧿
Aybarssmom_ Malish ay hadi İnşallah sağlıkla gelsin bebişler 🫶🏻 eğer bizimki de hamileyse bebişlerin arasında 7-8 ay falan olacak sanırım ben 35.haftadayım🥹
Malish Aybarssmom_ inşallah ben 16 haftai bitirdik Allah izniyle 🧿🙏🥰 Allah kucamiza almaya nasip etsin