Mavimsii_56 Kızlar 2 gündür hareketi cok az cılızzzzcaaa bisee yanii dün devlete gitttim bisey yok dedi ama bugün yine hareket yok sanki hamile deilim. böyle olan var mı acaba? bugünde yine öyle olursa acile gidecem en son kafayı yicem vallaaaa😭😭😭
Ebrugll Mavimsii_56 ben genellikle öyle olunca tatlı birşeyler yiyorum kahve içiyorum bı fincan sende deneyebilirsin cnm içini ferah tut genellikle o haftalarda olabiliyor
Melodimm Mavimsii_56 Korkma bende 30 haftada az haraket hiss etdim.Endiselendim.Ama 31 32 ye gecince yine normal oldu.Yerleri daralıyor canım😊
Eminekorkszkdl Mavimsii_56 geçen bende yaşadım sırtını dönmüş olabilir aklım çıktı , ılık duşa girdim düş sonrası karnımı kremlerken hissetsin diye bir tık sert yaptım tekrardan döndü belki yaramaz öğle yapmıs olabilir , korkmayın doktora güvenin
Mavimsii_56 Ebrugll tatlı yiyorum herseyi deniyorum canım ama sanki ölü taklidi yaparsın ya aynı öyle kafayı yicem valla😂😂
Damlacaa Tok karnına tatli yiyip visne suyu icip soluna yat 3 saat icinde hareket alamazsan yuruyus yapip tekraar dene o haftalarda oluyor boyle seyler sakin ol
Mavimsii_56 Melodimm insallah canm ya dur baklm cumaya az kaldı insallah düzelir bu hali gercekten delirtiyo insanı
Damlacaa Mavimsii_56 hareketlendiriyor doktorum hep visne suyu ic cikolata ye soluna uzan diyodu ama dedigim gibi tok karnina yap bunlari. Ya da yuruyus yap biraz sonra eve gelip uzaninxa tepikler o sen harket halindeyken uyur besik gibi sallandigindan yorulup uzaninca sen o uyaniyor bi nevi. Banada boyle anlatmisti o donemde doktorum bende yasadim ayni panikleri normal canim 🫶🏻☺️
Mavimsii_56 BirazbundanBirazondan1 yemek yiyim icecem canm ama inanki hareketsiz ya sanki hic yok gibi
Mercimeek Mavimsii_56 sabretmedim 😂 sürekli hastaneye gittim sksksk doktor en sonunda dedi gelme artık bu oğlan uykucu olacak 😂
boz-elaa Ya bi tek ben mi 30.haftalara gelip asssiri hareketli olmasindan korkuyorum acaba 😬 benimki de aksine masallah sübhanallah hic durmuyor uyuyamiyorum hele sag tarafima hic yatamiyorum direkt basliyor tekmeye gerilmeye
Mavimsii_56 boz-elaa kızz sus nazar deger delimisin sen bunu kalkmısta yazıyosun🤣🤣 bırak öyle olsun valla böylesi çin işkencesi gibi😂😂
Mavimsii_56 Eminekorkszkdl dün gittim normal duruyor dedi sırtı dönük fln demedi ama nereden bakarsan 3 gündür böyle yani. Yarında böyle devam ederse acile giderim artık
LamiyaCetinkaya Mavimsii_56 Acaba bebeğiniz yeni dönmüş olabilir mi? Genelde dönme zamanlarında hareketlerini azalır, ki bu haftalardan sonra daha az ama güçlü olur hareketleri
Hayrisko Mavimsii_56 bende oylyeim 30 haftaya girdim hareketleri azaldı var ama çok güçsüz oluyor ben doktira gitmedim gün güne değişiyor bu ara fazla uyuyolar heralde