TgbHmz Mevaa06 Geçmeyen pişik varsa bir doktora gösterin bence benimde naptıysam geçmiyordu doktora götürdüm bezini değiştim doktor 3 farklı krem verdi 5 6 gün kullandım geçti ama bu kremler ilaç formunda olduğu için doktora sormadan kullanmayın bebeklerim cildi çok hassas çünkü
Merve1414 Mevaa06 hamzing ve travazol kullanabilirsiniz çok az sürün kortizonlu krem çabuk geçirir kızarıklık pembeleşince normal pişik kremine donun hep bu şekilde yapıyorum 4 senedir
Asus1 Ben hep hametan kullandım faydasını çok gördüm canım ama altını açınca biraz da havalandırıyordum direkt bez bağlanıyorum bir kaç dakika birde Kantoron yağı sürdüm çok kırmızı ise o da iyi geldi
Asus1 Mevaa06 yok canım sarı olanı kullanıyorum ben klasik ben yazdırıp alıyordum ama direkt de alınır heralde
Merve1414 Mevaa06 ben sağlık merkezinin adını yazıp numarayı buluyorum danismadaki telefonu açan kişiye doktorun adını söyleyip baglayabilirmisiniz diyorum doktor müsaitse odasındaki telefonu açıyor
EbruBoluKaya Çok ağır olduğu zaman pişiği sudokrem ve hametan-fito ( ikisini karıştırıp) 3lü kombo yapıyorum hemen geçiyor normal zamanlarda mustela kullanıyorum